Alle speerpunten van ACCELLE voor u op een rijtje:

Accelle is een merk in zoetwaterparels. Het gehele proces vanaf de aankoop van iedere parel tot aan de bezorging bij u aan de deur hebben we in eigen beheer, zodat de prijzen van Accelle beduidend veel lager liggen dan bij een juwelier.

Accelle biedt u gecultiveerde zoetwaterparels aan i.p.v. de imitatie
"Mallorca-parel" voor eenzelfde prijs.

U kunt de set in zijn geheel kopen, waardoor uw aankoopprijs extra laag wordt. U kunt de sieraden ook afzonderlijk aankopen.

Ieder collier of armband is met de hand geknoopt waardoor de parels afzonderlijk beschermd worden en er geen enkele parel verloren gaat, indien een draad onverhoopt mocht stuk gaan. Ieder collier en armband is geknoopt op dubbele pareldraad, wat een lange levensduur van ieder sieraad waarborgt.

  • Ieder sieraad van Accelle is vervaardigd met 925 Sterling zilver. De sluitingen zijn gerhodineerd. Gerhodineerd zilver zorgt voor een langdurige glans en elegantie. Tevens zijn de sluitingen gesoldeerd, geborsteld en gepolijst, waardoor de kans op verlies van collier of armband tot een minimum beperkt wordt.

Met de sieraden van Accelle heeft de draagster niet alleen de mogelijkheid het collier en de armband apart te dragen, maar doordat de sluitingen identiek zijn, kan men de armband aan het collier bevestigen waardoor een lang collier ontstaat, waardoor meer draagplezier gecreëerd wordt.

Ieder sieraad wordt geleverd in bijpassende Accelle juwelendoosjes welke inclusief de aankoopprijs aan u worden toegezonden. De Accelle juwelendoosjes bevatten een fluwelen binnenzijde, met extra fluwelen beschermflap om de parels te beschermen.

Dit draagt bij tot een extra lange levensduur van het juweel. Ieder doosje sluit door middel van een magneetsluiting.


Herstelservice met snelle afhandeling in eigen atelier in België bij onverhoopt mankement van een sieraad.

Hiervoor kunt u contact opnemen door een mailtje te sturen aan: accelleparels@gmail.com

Voorwaarden

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan en deze nooit aan derden doorgeven.


Bij schade ten gevolge van foutief gebruik of nalatig onderhoud, onoordeelkundig gebruik, (over)verhitting door verwarmingsbronnen of het blootstellen van een artikel aan vochtigheid, parfum, cosmetica of hairspray kunnen wij het artikel niet terug nemen.


Bij iedere bestelling worden de verzorgingsvoorzorgen meegeleverd opdat u jarenlang plezier van uw aankoop blijft behouden.

U heeft een garantie van 2 jaar op uw aankoop mits correct gedragen, behandeld en verzorgd.


Bewaar uw zoetwaterparels altijd in de bijgeleverde Accelle sieradendozen zonder er andere sieraden bij te bewaren opdat beschadiging voorkomen wordt.

Bij onverhoopt mankement bieden wij u een herstelservice aan in eigen atelier.

Binnen deze garantietermijn zijn de herstelreparaties voor rekening van Accelle, buiten dit garantietermijn brengen wij u kosten in rekening welke wij vooraf schriftelijk aan u toe mailen.


Garantie behoudt enkel zijn recht indien de aankoopfactuur door de klant meegezonden wordt.Na verloop van enige jaren van regelmatig gebruik kan uw Accelle parelsnoer losser gaan zitten. Voor het herknopen van uw Accelle parelsnoer brengen wij u € 25,- in rekening voor een armband en € 45,- voor een collier.


U heeft een bij de wet vastgestelde zichttermijn van 14 kalenderdagen op uw aankoop.

Dit zichttermijn houdt in dat u het recht heeft de aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst terug te sturen mits ongedragen, onbeschadigd en in orginele verpakking en met bijbehorende factuur.


De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

U dient schriftelijk voordat u uw aankoop terugstuurt de reden van terugzending te vermelden door vooraf een mailtje te sturen naar accelleparels@gmail.com


Binnen een termijn van 30 dagen wordt het aankoopbedrag teruggestort op uw bankrekening of creditcard.

Gedragen sieraden kunnen wij niet meer terugnemen!

Op de website, mailings en overige aanbiedingen worden de aangeboden artikelen en diensten zo duidelijk mogelijk afgebeeld en beschreven.

Aangezien zoetwaterparels een natuurproduct zijn, is ieder sieraad uniek in vorm, luster en kleur.

© Copyright. Alle foto's blijven eigendom van Accelle.


Het - zonder schriftelijke toestemming van Accelle overnemen van teksten en foto`s alsook het (ten dele) kopiëren van bepaalde onderdelen en applicaties- is verboden.

Alle links welke Accelle op haar internetsite opneemt naar andere internetsites die mogelijk interessant of informatief voor de bezoeker kunnen zijn, zijn louter informatief.

Accelle is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite waarnaar wordt verwezen of het gebruik dat ervan kan worden gemaakt.


  


Klantenservice:

stuur uw vraag naar:

accelleparels@gmail.com

of bel:

(+32) 0486 / 02 10 19


Accelle

BTW / VAT /MwSt BE0689.731.663